İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı'nda “İNOKSAN İle Bir Aşçının Dünlüğü” Söyleşi ve İmza Günü Düzenlendi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından düzenlenen panele İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Big Chef’s Kurucu Ortağı Gamze Cizreli ve Big Chef’s Mutfak Koordinatörü Murat Aslan konuk olarak katıldı.


Panel Murat Aslan’nın moderatörlüğünde Gamze Cizreli ve Vehbi Varlık ile Gastronomi Dünlükleri konusuyla başladı. Gamze Cizreli ve Vehbi Varşık’a iş hayatıyla ilgili öğrencilerin feyz alacağı “Big Chef’s ve İnoksan markalarının nasıl bugünlere geldiği”, “Nasıl başarılı oldukları”, “iş hayatında nelere dikkat ettikleri” gibi soruları yöneltti.

Gamze Cizreli’ nin “İnsan bir hayalle yola çıkarsa, o hayal mutlaka gerçek olur”
Vehbi Varlı'nın “Çırak olmadan usta olunmaz” sözleri uzun süre kulaklarda kalacak.

Etkinliğinin ilerleyen saatlerinde Murat Aslan “Bir Aşçının Dünlüğü” ve “Kelimelemeler” kitaplarıyla ilgili söyleşi ve imza günü yaptı.

Salonda bulunan öğrenciler arasında çekiliş yapılarak Murat Aslanın kitapları, ilerleyen süreçte düzenleyeceği workshopa katılım hakkı ve İnoksan bıçak seti öğrencilerimize hediye edildi.

Üniversitemize gelerek değerli vakitlerini öğrencilerimize ayıran İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Big Chef’s Kurucu Ortağı Gamze Cizreli ve Big Chef’s Mutfak Kordinatörü Murat Aslan’a teşekkürü borç biliriz. 

Yapılan etkinliğin “Food İn Life” dergisi tarafından takip edilerek, sayfalarında üniversitemizin haberini yayınladıkları için teşekkür ederiz. Habere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Son olarak etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri Aslı Muslu Can, Yeliz Demir ve İbrahim Levent Demirçakmak’a teşekkürler.