İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr


 İGÜ MYO'da Aşçılık Programı Dünya Mutfakları Atölyesi düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından organize edilen etkinliğe Sheraton Grand İstanbul Hoteli Şefi Taylan Özgür Yalçın katıldı.
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu mutfağında Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Sevcan Battal’ın "Dünya Mutfakları" dersi kapsamında Sheraton Grand İstanbul Hoteli'nin Şefi Taylan Özgür Yalçın ile atölye çalışması düzenlenmiştir.

Şef Taylan Özgür Yalçın eşliğinde öğrenciler; portekiz usulu balık çorbası, vol au vent ıspanaklı piliç fricassee, escalope de veau röşti patates sebze ratatouille yemekleri hazırlarken menünün ve yemeklerin incelikleri hakkında çalışmalar gerçekleştirilmiştir. 

Verimli geçen atölye çalışması için Aşçılık Program Başkanı Öğr. Gör. Aslı Muslu Can'a, Şef Taylan Özgür Yalçın'a, Öğr. Gör. Sevcan Battal ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Ayrıntılar için tıklayınız.

Haberler

Tüm Haberler