Kabin Memurluğu Hakkında Bilinmek İstenenler Üzerine Söyleşi

7 Mart 2021 Pazar günü İGÜ Havacılık Kulübü Instagram hesabından yapılan canlı yayında Öğr. Gör. Fatih Frank Alparslan İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kabin Hizmetleri İngilizce programı mezunu ve eski Pegasus Havayolları çalışanı İrem Aydın ile canlı yayında bir sohbet gerçekleştirdi.
Etkinlik katılımcılara kabin memurluğunu tanımak, görev ve iş tanımını öğrenmek, kabin memuru olmak için gerekli fiziksel şartları bilmek ve başvuru yöntemlerini öğrenmek amacıyla gerçekleştirilmiştir. Söyleşide pandemiden havacılık ve kabin memurluğunun nasıl etkilendiğinden bahsedilmiş ve kabin memurluğuna gönül vermiş izleyicilerin merak ettikleri konulara değinerek gelen sorulara cevap verilmiştir.

havacılıkta kabin m