İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Akşam Yemeğinde Buluştu

13.07.2018 Cum 10:51

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve idari kadrosu akşam yemeğinde buluştu.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Akşam Yemeğinde Buluştu
2017-2018 Bahar dönemi sonunda Gelişim Üniversitesi Gelişim Meslek Yüksekoklu bahçesinde öğretim görevlileri ve idari kadrosu Elektrik Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Erdem Şanlı koordinatörlüğünde düzenlenen akşam yemeğinde buluştu. Yemekte maharetlerini lezzetli yemeklerle buluşturan öğretim görevlileri katılımcılardan övgü topladı.
Özellikle Aşçılık Programı öğretim görevlilerinden şef Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçak tarafından hazırlanan menü bütün katılımcılardan tam puan topladı. Yemeğin ardından çay ve hoş sohbetllerle devam eden akşamda akademisyenler ve idari kadro dönemin stresini attı.