Gıda Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Kübra Sağlam Food Master’s Class'a Katıldı

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölüm Başkanı ve Gıda Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Kübra Sağlam, 28. WorldFood İstanbul’a ve "Food Master’s Class" etkinliğine, Masterchef programı jürilerinden Şef Somer Sivrioğlu eşliğinde 27 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen özel fuar turuna kabul edilerek, 27 Kasım cuma günü “Sağlıklı ve Sürdürülebilir Gıdaya Ulaşmak Adına Gıdaları Yeniden Düşünmek” adlı programa katılmıştır.

Covid-19 tedbirleri sıkı düzeyde alınmış olan fuarda Somer şef ile standları gezen Öğr. Gör. Kübra Sağlam, doğal ve organik ürünler, temel gıdaların üretiminde sürdürülebilirlik ve tüm bunları gerçekleştirirken gıda israfını minimize eden işletmelerle görüşme sağlamıştır.

Food Master’s Class