DGS ile Lisans bitiren öğrencilerimize yüksek lisans imkânı

11.01.2019 Cum 12:16

DGS ile lisans bitiren öğrencilerimiz enstitülerimize kayıtlarından İGÜ MYO mezunu oldukları için burs imkânına sahip olacaktır.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu DGS ile Lisans bitiren öğrencilerimize yüksek lisans imkânı
İş hayatının bizlerden istediği doğrultuda gelişiminizi ilerletmek veya akademik bir kariyer isteyen öğrencilerimiz, başarılı bir akademik kadro, uluslararası akreditasyon imkânlarının sunulduğu, çeşitli seminer, konferans ve söyleşilerle harmanlanmış bir ortamda yüksek lisans veya doktora yapma imkânına sahip olacaktır.
Ayrıca İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) programlarında mezun öğrencilerimiz özel burs oranlarıyla kayıt yaptırabilirsiniz. Ayrıntılar için tıklayınız.