Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik

Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Öğrencileri Mezunlarımız ile Bir Araya Geldi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik programı öğrencileri mezunlarımız Tuğçe Karasoy ve Oktay Aygün ile bir araya geldi.

Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik mezunlarımız, öğrencilerimize Dikey Geçiş Sınavı ve sektördeki iş deneyimleri hakkında bilgilerini aktardı. Google Meet üzerinden gerçekleştirilen bu söyleşiye Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik programı öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız katılım gösterdi. Söyleşide akademik ve mesleki deneyimlerinden bahseden ve öğrencilerimize bu konuda tavsiyeler veren Tuğçe Karasoy ve Oktay Aygün, öğrencilerimizin mezuniyet sonrası hayat hakkındaki sorularını da cevapladı. Söyleşi öğrencilerimizden gelen soruların cevaplanması ardından sona erdi.