UÇUŞ HAREKAT YÖNETİCİLİĞİ

Sivil Havacılık Bilgi Yarışması

30.05.2018 Çar 03:28

Sivil Havacılık Bilgi Yarışmasında İstanbul Gelişim Üniversitesi 1. oldu.

Havacılık Bilgi Yarışması
         Sivil Havacılık Topluluğunun düzenlemiş olduğu bu sene birincisi düzenlenen ''Sivil Havacılık Bilgi Yarışması'' İstanbul Ticaret Üniversitesinde 20.04.2018 tarihinde gerçekleştirildi.Jüri üyeleri:THY Technic Genel Müdür Danışmanı Halil TOKER,İstanbul Ticaret Üniversitesi Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Okşan ARTAR,THY Loadmaster Fatih TEMEL idi.Moderatörlüğü Uçak Mühendisi Muhammed YILMAZ yaptı. Yarışma çoktan seçmeli sorular,açık uçlu sorular ve bir video sorusundan oluşmaktaydı.
      Yarışmaya katılan üniversiteler:İstanbul Aydın Üniversitesi,Okan Üniversitesi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi.Yarışmaya katılan üniversiteler arasında ''Uçuş Harekat Yöneticiliği'' bölümümüz öğrencileri Özkan ŞEKER,Altan GÜNEYİZ ve Selim YILDIRIM 1. oldu.Öğrencilerimize başta Program başkanı Turgut Can YEŞEREN, bölümün öğretim görevlileri ve Gelişim Havacılık Kulübü yarışmaya hazırlık aşamasında yarışmaya katılacak öğrencilerimizle çalışmalar yaparak,destek oldular.