İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Uçak Teknolojisi







 Program Başkanı'nın Mesajı




Sevgili Öğrenciler,

     Ülkemizde havacılık sektörü hızla gelişim göstermekte ve bu gelişimle birlikte yetişmiş 'Uçak Teknisyeni' ihtiyacı da artmaktadır.

     Uçak Teknolojisi Programı'nda İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni diğer üniversitelerden ayıran en önemli etken ise, İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojisi Programı'nın Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından SHY-147 kapsamında 'Tanınan Okul' olarak yetkilendirilmiş ve SHY 66 A1 kategorisi için tanınmış olmasıdır. Öğrencilerimiz SHY 66 A1 kategorisi için gerekli olan 12 adet modül sınavına üniversitemizde girebilmekte ve yine  SHY 66 A1 kategorisi için gerekli olan uygulamaları (taskları) okulumuzda yapabilmektedir. Modül sınavlarını başarı ile geçen  ve uygulamalarını (tasklarını) tamamlayan öğrencilerimize 'SHT 147 Kapsamında Tanınan Okul Sertifikası' verilmektedir. 

     Gelişen havacılık sektöründe, geleceği olan bir programı eğitim kalitesi ve sağladığı ayrıcalıklı olanaklar açısından mükemmel bir üniversite olan İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu'nda okuyarak geleceğinize yatırım yapabilirsiniz.

Sevgilerimle,


Öğr. Gör. Enes KALYONCU
Uçak Teknolojisi Program Başkanı