Uçak Teknolojisi

Aday Öğrenciler İçin Bilgilendirme Sayfası

Havacılıkta Etkinlik ve Yetkinlik Sertifikası Gelişim'de

Yükseköğretim alanında başarılarına bir yenisi daha ekleyen İGÜ, Meslek Yüksekokulu Uçak Teknolojileri Programı ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden, tanınan okul sertifikası bulunmaktadır.

Yükseköğretim Kurumları ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün 2017 Kasım ayı içinde işbirliği çerçevesinde "Hava Aracı Bakım Teknisyeni" yetiştiren Yüksek Öğretim kurumlarından "Tanınan Okul" şartı aranmasına karar verilmiştir. 2018 Yaz dönemi itibarı ile Türkiye'de son derece sınırlı sayıda Yüksek Öğrenim Kurumu "Tanınan Okul" sertifikasına sahip olmuştur. İstanbul Gelişim Üniversitesi de lisans programları düzeyinde "Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü" ve ön lisans düzeyinde de "Uçak Teknolojisi Programı" kapsamında "Tanınan Okul" olarak belgesini almıştır.

Detaylı bilgiler için lütfen tıklayınız