Spor Yönetimi

İyi ve Etkili Pilates Eğitmeni Nasıl Olunur?

İstanbul Gelişim Üniversitesi Girişimci Sporcular Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu tarafından ''İyi ve Etkili Pilates Eğitmeni Nasıl Olunur?'' konulu Instagram canlı yayını gerçekleştirmiştir.

Balanced Bady Fakülte Üyesi, Baps Academy Koordinatörlerinden Melih Çatalyüreğin konuk olarak katıldığı yayında, ülkemizde pilates egzersizlerinin yeri, eğitmenlerin sahip olması gereken özellikler, sertifika eğitim kazanımları, eğitmenlerin sahip olması gereken nitelikler ve iyi eğitmen seçme koşulları konuşulmuştur. Pandemi sebebiyle yapılan online derslerde dikkat edilmesi gerekn hususlar üzerine kıymetli bilgiler verilmiştir. Canlı yayın kaydı @girisimcisporcular instagram sayfasında yer almaktadır.