İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Spor Yönetimi








 Bahar Dönemi Açılış Mesajı


İGÜ İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Spor Yönetimi Program Başkanı Sn. Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu Dönem Açılış Mesajı


Değerli Öğrencilerimiz,  
 
2018-2019 eğitim öğretim yılının güz dönemini geride bırakmış bulunmaktayız. Bahar dönemine başladığımız şu günlerde, çalışma temponuzu düşürmemenizi, öğrenme hevesinden vazgeçmemenizi spor yapmayı ve yaptırmayı ihmal etmediğiniz bir dönem dilerim.
 "Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.
Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünden yola çıkarak, hedeflerimize ulaşırken, sektörümüzdeki sorumlulukları da göz önünde bulundurarak, bireylerin yaşam kalitesini arttırmak, kaliteli hizmet vermek ve nitelikli sporcuların yetişmesine yardımcı olarak iş gücünü potansiyel olarak oluşturmaktasınız.  Bu nedenle okulunuza devamlığınız, derslere katılımınız, sektör içindeki güncel eğitimleri takip etmeniz önem teşkil etmektedir.
Güz döneminde eğitimlere, seminerlere katılımımızı daha da arttırıp, bölümümüzde alanında tanınan ve tecrübelerini aktaracak konuklarımızı ağırlayacağımız bir bahar dönemi bizi beklemekte. Ara tatilden çıktığınızı göz önünde bulundurarak birkaç ufak hatırlatmada bulanacağım, öncelikle antrenmanlarımızı aksatmıyoruz ve derslerimizin işlenmesine uygun ekipmanlarınızla gelmenizi tavsiye ediyorum. Derslerimizin devam zorunluluğu olduğunu, ders notlarınızı yüksek tutmanız gerektiğini ve ortalamanın  1,80 ‘ni üzerinde olması sizin 2. Sınıfa geçmenizi sağlayacaktır.
Sizlerin bizleri temsil ettiğini unutmamanızı, arkadaşlarınıza, hocalarınıza, idari kadroya ve okulumuzda görev yapan herkese Sporcuların sahip olduğu ‘’Erdem’i göstererek davranmanızı rica ederek, yeni dönemde başarılarınızın devamını dilerim.
 
Daha Hızlı,
Daha Güçlü,
Daha Yüksek.
 
Olimpiyat Oyunları Sloganı