İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Spor Yönetimi








 Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Spor Yönetimi Maratona Gönüllü Destek


Türkiye'nin uluslararası arenadaki en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan Vodafone İstanbul Maratonu, 11 Kasım Pazar günü 40'ıncı kez düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda gerçekleştirilen Vodafone 40. İstanbul Maratonu, "Sağlık için Koş" temasıyla düzenlenecek. Yaklaşık 30 bin sporcunun katılmasının beklendiği Vodafone 40. İstanbul Maratonu'nda, yüz binlerce İstanbullu da Asya'dan Avrupa'ya yürüdü.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından düzenlenen, Türkiye’nin en büyük spor etkinliği ve iki kıtayı birleştiren tek organizasyon olan Vodafone 40. İstanbul Maratonu için, gönüllüler etkinliği bu yıl da maratona renk katmaya devam etti. Bu sene Vodafone 40. İstanbul Maratonu’nda bu yıl bine yakın gönüllünün yer aldı. Her yaştan, her meslek grubundan, özellikle öğrencilerden oluşan gönüllüler maratonda farklı alanlarda yer alan Gönüllüleri bu yıl; Halk Koşusu Start, Halk Koşusu Finish, 10 Km Start, 10 Km Finish Madalya, 15 Km Start, 15 Km Finish Madalya, 42 Km Start, 42 Km Finish Madalya, Su ve Sünger İstasyonları, Chip Kontrol ve farklı kilometre kategorilerindeki eşya otobüslerinde görevli olarak maraton heyecanına ortak oldular.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Spor Yönetimi bölümü olarak 100 kişiden oluşan bir gönüllü katılımı gerçekleştirildi. Gönüllü öğrencilerimizin koordinasyonunu Öğr.Gör. Tekmil Sezen Göksu sağlamıştır.