Radyo ve Televizyon Programcılığı

Online Etkinliğimiz Hakkında Bilgilendirme

İstanbul Gelişim Üniversitesi Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü ile İGÜ Fotoğraf ve Video Kulübü olarak, 25 Nisan Pazar Günü Öğrencilerimiz için "Naim TANÇ ile Televizyon Programcılığı Üzerine Online Söyleşi" isimli online bir etkinlik gerçekleştirilecektir.

Müge Anlı Programının Haber-İstihbarat Müdürü olan aynı zamanda Yapımcı ve Yönetmen Naim TANÇ'ın konuk olacağı online söyleşimiz, Radyo ve Televizyon Programcılığı programı 1. sınıf öğrencimiz Ebru BEKTAŞ'ın modetarörlüğünde 25 Nisan Pazar Günü saat 15:00'da Google Meet üzerinden gerçekleşecektir. Etkinliğimiz, tüm Üniversite öğrencilerimize ve hocalarımıza açıktır. Katılım göstermek isteyenler söyleşi günü ve saatinde aşağıdaki linkten katılma isteği yollayabilir. Hepinizi bekleriz.

Söyleşinin Yapılacağı Google Meet Linki için tıklayınız