İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Radyo ve Televizyon Programcılığı








 Fotoğraf ve Video Kulübü tarafından tanışma toplantısı gerçekleştirildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Fotoğraf ve Video Kulübü tanışma toplantısı Gelişim Tower'da gerçekleştirildi. Konferansta fotoğraf ve videoya ilgisi olan öğrencilere gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verildi.


Toplantıda fotoğraf ve videoya ilgisi olan öğrencilere gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verildi. Yapılan tanışma toplantısında kulübün temel amacının öğrencilerin fotoğraf, sinema ve iletişim alanında kendilerini geliştirmesi olduğu vurgulanırken öğrencilerin çeşitli atölye çalışmaları yaparak teorik bilgi donanımı sağlamak olduğu belirtildi.

Yapılan etkinlik dahilinde öğrencilerin farklı bölüm öğrencileri ile ortak etkinlikler yaparak üniversitede daha verimli vakit geçirmelerinin sağlanacağından bahsedildi. Kulüp etkinlikleri arasında, İstanbul'un tarihi semt ve mekânlarında yapılacak olan çekimlerin bulunduğuna dair açıklama yapıldı. Toplantı sonunda katılan üyelerin fikirleri ve önerileri alındı. Katılımcılar alanında uzman kişiler tarafından etkinliklerin düzenlenmesinin de faydalı olacağını ifade ettiler.