Radyo ve Televizyon Programcılığı

Fotoğraf ve Video Kulübü ilk etkinliğini gerçekleştirdi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Fotoğraf ve Video Kulübü ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Birçok film ve dizinin kurgusunu yapan Niko (İsmail Canlısoy), kurgu atölyesi kapsamında katılımcılara deneyimlerini aktardı.

Öğr. Gör. İbrahim Tarkan Doğan’ın desteği ile Kulüp Başkanı Ceyda Karababa ve kulüp üyeleri tarafından organize edilen etkinliğe konuşmacı olarak Niko (İsmail Canlısoy) katılım sağladı. Niko, yaptığı kurgu çalışmalarından örnekler vererek öğrencileri bilgilendirdi. Bunun yanı sıra öğrencilerle birlikte; reklam, uzun metraj film sahnelerinin kurgu aşamasındaki plan değerlendirmelerini yaptı.

3 saat süren etkinlikte, 'Anlat İstanbul' filminden bir sahneyi katılımcı öğrencilerle birlikte kurgulayan Niko, kurgu akış hızı ve mantığı üzerine bilgiler vererek atölye çalışması gerçekleştirdi. Etkinliğin sonunda kulüp danışmanı Öğr. Gör. Volkan Budak tarafından Niko'ya teşekkür plaketi sunuldu.

Niko’nun filmografisinden örnekler: Takva, Av Mevsimi, Anlat İstanbul, Dokuz, Devrim Arabaları, Yol Ayrımı, Daire, Gece

Dizi film çalışmalarından örnekler: Poyraz Karayel, Avlu, Bıçak Sırtı