İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Radyo ve Televizyon Programcılığı








 Eksik filmi festival yolculuğuna devam ediyor


9. Malatya Film Festivalin’de, İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO) Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Volkan Budak, “Eksik” isimli filmi ile yer aldı.


Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliğinin destekleriyle düzenlenen 9. Malatya Film Festivalin’de Ulusal Uzun Metraj ve Ulusal Kısa Metraj film gösterimleri yapıldı. Uzun Metraj ve Ulusal Kısa Metraj alanında ödül verilen festivalin; Ulusal Uzun Metraj Ana Jüri Başkanlığı’nı; Derviş Zaim(Yönetmen), Ulusal Kısa Metraj Ana Jüri Başkanlığı’nı; Müfit Can Saçıntı ( Oyuncu) üstlendi.
 
Yönetmen Haydar Işık’ın direktörlüğünde düzenlenen festivalde 10 kısa film gösterildi ve söyleşiler yapıldı. Gösterimi yapılan filmler arasında; İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Volkan Budak’ın “Eksik” isimli filmi de yer aldı.
 
“Eksik” 9.Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nde!
 
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Volkan Budak’ın Eksik isimli kısa filmi 25 ve 26 Kasım tarihlerinde, 9.Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nde yer alacak.
 
Film gösterimi ve söyleşiler düzenlenecek olan festival, tüm sinemaseverleri bekliyor. Festivalin tarihleri ve yer bilgisi;
 
25.11.2019 Pazartesi 12:00, Gösterim ve Söyleşi, Beyoğlu Sineması 
26.11.2019 Salı 12:00 Gösterim ve Söyleşi, City's Nişantaşı