Otomotiv Teknolojisi

Erasmus + Başvuruları Alınıyor

Erasmus + Başvuruları Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz, ERASMUS+  Sınavı, test ve yazılı sınav 19 Nisan 2021 tarihinde saat 09.00 ile 23.59 arasında, Konuşma sınavı ise 19-21 Nisan 2021 tarihlerinde üniversitemizin uzaktan eğitim sistemi olan ALMS (https://lms.gelisim.edu.tr/) üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.  Her öğrenci için kişiye özel sınav saati atanacaktır. Sınav saatleri web sitesinde duyurulacaktır.Sınav 3 bölümden oluşmaktadır: Test, yazma ve konuşma. Test bölümü 3 kısma yönelik çoktan seçmeli soruları içerir: Dil bilgisi, sözcük bilgisi ve okuma. Öğrencilerin Test bölümünün ardından yazma bölümüne geçmesi gerekmektedir. İlk bölümü tamamlamadan yazma bölümüne erişim sağlanamayacaktır. Detaylar aşağıdaki gibidir: *Konuşma bölümü de çevrimiçi uygulanacaktır. Konuşma oturumlarının zamanı her öğrenci için ayrı ayrı planlanacaktır. Oturuma katılmak için gereken bağlantı öğrenci ile ALMS üzerinden paylaşılacaktır. Öğrencinin Speaking oturumu için sistemi sınav öncesinde kontrol etmesi gerekmektedir.
*Konuşma bölümü de çevrimiçi uygulanacaktır. Konuşma oturumlarının zamanı her öğrenci için ayrı ayrı  planlanacaktır. Oturuma katılmak için gereken bağlantı öğrenci ile ALMS üzerinden paylaşılacaktır. Öğrencinin Speaking oturumu için sistemi sınav öncesinde kontrol etmesi gerekmektedir.