İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Moda Tasarımı








 50. İstanbul Müzik Festivali


50. İstanbul Müzik Festivali, 06-24 Haziran tarihleri arasında 12 farklı mekânda Türkiye ve yurtdışından solist, topluluk ve orkestrayı ağırlayacak.


Bugüne dek dünyanın her yerinden 45 bine yakın sanatçıyı İstanbullu müzikseverlerle buluşturan festivalin bu yılki teması İstanbul. Festivalde Deutches Symphonie Orchester Berlin, Tekfen Filarmoni Orkestrası, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası gibi önemli topluluklar ve Anna Prohaska, Gautier Capuçon, Alice Sara Ott gibi yıldız solistler yer alacak.

Festivalde, besteci ve eğitimci Prof. Özkan Manav’a Onur Ödülü, şef ve besteci Tan Dun’a ise Yaşam Boyu Başarı Ödülü sunulacak.

Festival, Beyoğlu - Atatürk Kültür Merkezi (AKM), Fransız Sarayı, Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi, Emirgan - Sakıp Sabancı Müzesi Fıstıklı Teras, Harbiye - Cemal Reşit Rey Konser Salonu ve Harbiye Saint Esprit Katedrali, Kadıköy - Süreyya Operası, Yel değirmeni Sanat Merkezi, Kadıköy Hemdat İsrael Sinagogu, Bahariye Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi ve Moda Meryem Ana-Asompsiyon Kilisesi’nde gerçekleşecek.

Daha fazla bilgi için tıklayınız.