Mekatronik

TEKNOFEST 2021 "Tarım Teknolojileri" Kategorisinde İGMYO Mekatronik Programı'ndan ARYA Takımının Başarısı

TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

TEKNOFEST 2021 "Tarım Teknolojileri"  kategorisinde İGMYO Mekatronik Programı'ndan Öğr. Gör. Umut Uz'un mentorluğunu yürüttüğü "ARYA" takımı, ön değerlendirme sürecini 76,33 puan alarak başarıyla geçmiştir.

ARYA takımında MYO Mekatronik programı hocalarımızdan Öğr. Gör. Umut Uz, Mekatronik programı öğrencilerimizden Berk Bal, Rabia Gökçe ve Yusuf Apaydın yer almaktadır.