Makine

Makine Programı Öğrencileri Sektörün Önde gelen İsimleriyle Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi (IGU) Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Makine Programı öğrencileri sektörün önde gelen isimleriyle buluştu.

Makina Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Enes KALYONCU ve Öğr. Gör. Merve GÜNEY hocalarımızın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşi yaklaşık 4 saat sürdü. Söyleşi Makine Mühendisi Ferid ALDEMİR'in yaklaşık 10 yıllık şantiye tecrübesiyle başladı. ALDEMİR şantiyelerde çalışma koşulları, Türkiye ve Dünya'daki şantiyelerin durumu değerlendirdi ve şantiyelerde iş sağlığı güvenliği konusunda bilgi ve tecrübeleri öğrencilerimize aktardı. İklimlendirme sektöründen ERACO Chiller A.Ş. Üretim Mühendisi Turgay OSMANOĞLU ısıtma havalandırma, iklimlendire ve soğutma  hakkında genel bilgiler vererek termodinamik kanunlarının önemine dikkat çekti. Ayvaz A.Ş. Proje Mühendisleri Makina Mühendisi Batuhan YAVUZ ve Makina Mühendisi Oğulcan TORUN bilgisayarlı destekli tasarım ve üretim hakkında bilgiler vererek öğrencilerimizi bilgilendirdiler.