Lojistik

Lojistik Programı Online Tanıtım Günleri etkinliği 06 Temmuz 14.00'te gerçekleştirilecektir

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Meslek Yüksekokulu (İGMYO) online tanıtım günleri kapsamında 06 Temmuz 2020 tarihinde Lojistik Programı tanıtım etkinliği gerçekleştirilecektir.

İGMYO, Lojistik Program Başkanı Öğr. Gör. Fırat Demirkol, 06 Temmuz 2020 saat 14.00'te aday öğrencilerimiz ile buluşuyor. İGÜ Online Tanıtım Günleri etkinliği, İGMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Ay'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi resmi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak tanıtım etkinliğinde aday öğrencilerimizin merak ettiği konulara açıklık getireleceği gibi onlardan gelen sorular canlı yayında cevaplanacaktır.

Instagram canlı yayını için buraya tıklayınız.

YouTube canlı yayını için buraya tıklayınız.