İş Sağlığı ve Güvenliği

Tarihçe

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu deneyimli ve güçlü akademik kadrosu ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. İş Sağlığı ve güvenliği programında uzmanlık belgesine sahip öğretim elemanları ile öğrencilerin iş hayatına yönelik uygulama tecrübelerini öğrenmeleri konusunda imkan sağlanmaktadır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı 2014 yılında eğitim-öğretime başlamıştır.  Her geçen yıl gerek akademik kadrosu, gerek eğitim olanakları ile sürekli gelişmiş ve büyümüştür.

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı'nın amacı; ofis ve saha uygulamaların da iş güvenliği ve işçi sağlığı uygulamalarında aktif rol alabilecek veya gerekli yetkinliklere sahip iş sağlığı ve güvenliği teknikeri yetiştirmektir.