İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

İş Sağlığı ve Güvenliği








 Köy Okullarına Teknoloji Sınıfı Kurulması Sosyal Sorumluluk Projesi


Dr. Öğr. Üyesi Güfte Caner Akın, Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan Güzin Selçuk ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Ay'ın başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında; 07.04.2021 tarihinde köy okullarından Kırklareli Çakıllı İlköğretim Okulu'na ve Kırklareli Üsküp Atatürk Ortaokulu'na teknoloji sınıfı kurulacaktır.


Gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir çevre bırakabilmek için atıkların en aza indirilmesi, kaynakların yerinde etkin kullanılarak kuşaklara aktarılması ve devamlılığının sağlanması amaçlanan projede “Ekolojik, Ekonomik ve Sosyal Sürdürülebilirlik” hedeflenmektedir.

Proje kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından 30 adet bilgisayar yenilenmiş, tekrar kullanıma alınmış ve 15 adet tablet işbirliği yapılan firmalar tarafından bağışlanmıştır. Böylelikle bizlerin ihtiyaçlarına aracılık etmeyen bu cihazlar atık olmaktan çıkarılarak, artık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlayacaktır.

“Köy Okullarına Teknoloji Sınıfı Kurulması Sosyal Sorumluluk Projesi” başlığıyla oluşturulan bu yardımlaşma hareketinin devam etmesini ve daha çok bireye ulaşmasını umuyoruz.  İleriki günlerde sınıfların kurulumunda yaşanan mutluluk ve heyecanı sizlerle paylaşacağımızı bildiririz.