İnsan Kaynakları Yönetimi

Kariyer Kampüste “Kariyer Tüyoları”

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde, İnsan Kaynakları ve Kariyer Kulübü tarafından “Kariyer.net’ten Kariyer Tüyoları” adlı etkinlik düzenlendi.

İş hayatına atılacak öğrencileri neler bekliyor?, Mülakatta sorulabilecek sorular nelerdir?, bu sorulara verilmesi gereken cevaplar nasıl olmalıdır ve dahası birçok merak edilen sorular “Kariyer.net Kariyer Tüyoları” etkinliğinde cevap buldu.

Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapılan etkinliğin konuğu ise Kariyet.net Pazarlama İletişimi Müdürü Tuba Karadağ İyiokur oldu. Etkinlikte; iş dünyasına adım atmaya hazırlanan İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerine süreç hakkında bilgi verildi. Etkinlikte; etkili özgeçmiş hazırlama, mülakat sırasında dikkat edilmesi gerekenler, kişilik envanteri oluşturma konuları hakkında bilgiler verildi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda katılımlarından dolayı konuğa teşekkür edilerek, plaketi sunuldu.