İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

İnşaat Teknolojisi








 İnşaat Teknolojisi Programı'ndan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi İGMYO İnşaat Teknolojisi Programı olarak Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük asker ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 82' nci yıl dönümünde rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz.


Atatürk, bağımsızlık mücadelesinde milli birlik ve beraberliği tesis ederek, cephede kahramanca mücadele eden bir büyük komutan, Türk insanına milli ruh ve benliği aşılayarak yeniden ayağa kalkmasını sağlayan ve Türk Milletinin tüm insanlığın karşısında saygın bir millet olduğunu ispatlayan bir liderdir.

Öngörüleri, reformları ve yaptıklarıyla sadece milletinin kaderini değil dünyadaki dengeleri de değiştirmiştir. Atatürk, ileri görüşlülüğü, barışçı kimliği, reformları, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, diplomaside ve siyasetteki görüşüyle dünyanın saygısını kazanmıştır.

Şüphesiz ki, gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, bayrağı devralacaklarına, vatandaşlığından gurur ve onur duyduğumuz Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancımız tamdır.

Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.