İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

İnşaat Teknolojisi








 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı mesaj yayımlayarak kutladı.


Sevgili Öğrenciler

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın haklı gururu içeresindeyiz.


Cumhuriyetimizin kurucusu eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim En Büyük Eserim” dediği, milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir rejim olan Cumhuriyetimiz, Atatürk’ün önderliğinde insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla, bağımsızlık mücadelesi ile elde edilen eşsiz bir zaferle kurulmuştur.

Türk gençliği olarak sizler bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ecdadınızın emaneti Cumhuriyete sahip çıkacak, çağdaş uygarlık düzeyinin aşılması için üstünüze düşen görevleri en güzel şekilde yerine getireceksiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nızı en içten dileklerimizle kutluyor, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.


Öğr.Gör. Ahmet Yavuz ŞAHİN