İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

İç Mekan Tasarımı







 Program Başkanı'nın Mesajı




Kıymetli Öğrencilerimiz,
 
İç Mekan Tasarımı Programı %95 doluluk oranına sahip, sektöre teorik ve pratik donanımlı İç Mekan Tasarımcısı yetiştirmeyi hedeflemektedir. Program 2016 yılından itibaren  güçlü akademik kadrosuyla her zaman öğrencilerine destek veren, tasarlayan, uygulayan bir program olarak eğitim-öğretimine devam etmektedir.

Siz kıymetli öğrecilerimizin isteğiyle ve hocalarımızın destekleriyle sanat ve estetik olgularını eğitim sürecimizin içerisine entegre ederek, insan hayatının büyük bir zamanının geçtiği mekanları işlevsellik, estetik, mimari teknik detayları öğrenerek ve digital egitim programlarıyla destekleyerek eğitim vermekteyiz.

Bu kapsamda hazırlanan ders içeriklerimizle siz değerli öğrencilerimize faydalı olmayı amaçlıyoruz. Sadece teorik olarak değil uygulamalı olarak da sektöre yönelik çalışmalarımız bilgisayar laboratuarımız ve çizim atölyemizde verilmektedir. Autocad, 3dmax gibi sektörde sık kullanılan programların eğitimi ve çalışma hayatınızda yapacağınız tüm uygulamaları deneyimleme fırsatı sunuyoruz. İş insanları, sektörden öncü firmalar, çeşitli teknik geziler, sergiler ve söyleşiler ile sektörün önde gelenleri ile aranızdaki köprü olma görevini üstleniyoruz.

Günümüzde rekabet, tüketici ihtiyaçları sebebiyle İç Mekan Tasarımcısı istihdamı büyük önem kazanmıştır. Hızla değişen iç mekan ihtiyaçlarına teorik ve pratik bilgi birikimi ile cevap verebilecek yetkinlikte nitelikli tasarımcılar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Üniversitemizin; Ulusal ve uluslararası kalite standartlarında eğitim-öğretim hizmeti sunma, öğrenci merkezli bir eğitim anlayışı uygulama, paydaşlarla yönetişim anlayışını benimseme, topluma hizmet faaliyetlerini etkin, verimli ve ölçülebilir standartlarda sunma, sürekli ve sürdürülebilir iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerini her alanda uygulama politikası programımızca uygulanmaktadır.

Eğitim-öğretim hayatınız, kariyer hayatınızın en önemli başlangıç ayağıdır. 2 yıl sürecek olan bu eğitim sürecini en verimli şekilde geçireceğinize inanıyor, bu yolda yanınızda yürümekten ve sizlere destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Yolunuz daima aydınlık olsun..


Öğr. Gör. Rabia Sevda DEMİRKOL
İç Mekan Tasarımı Program Başkanı