İç Mekan Tasarımı

TEMEL TASARIM SERGİSİ

İç Mekan Tasarımı Programı tarafından düzenlenen Temel Tasarım Sergisi 24-30 Aralık 2018 tarihleri arasında G Blok Fuaye alanında ziyaretçilerini ağırlayacaktır.

24-30 Aralık 2018 tarihleri arasında ziyaretçileri ağırlayacak. İç Mekan Tasarımı Programı öğrencilerine ait maket çalışmalarının bulunduğu sergi 24 Aralık 2018 saat 10:00'da İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tüzün Tolga İNAN  tarafından açıldı. Sergi açılışına çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci eşlik etti. İlgili sergi Temel Tasarım Esasları dersi yürütücüsü Öğr. Gör. Hülya ALGUR MARŞOĞLU koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Sergiye ilişkin Öğr. Gör. Hülya ALGUR MARŞOĞLU şu açıklamada bulundu; “Yapılan çalışmalar öğrencilerin özgüvenini arttırmak ve tasarım ufkunu geliştirmek adına faydalı olacaktır. Bu nedenle biz program öğretim elemanları olarak öğrencilerimizin kendilerini ifade edebildikleri tüm çalışmalara ve projelere büyük önem ve destek vermekteyiz.”