İç Mekan Tasarımı

“3. Mobilya Tasarımı” sergisi düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Gelişim Meslek Yüksekokulu (GMYO) İç Mekân Tasarımı Programı öğrencilerinin Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda Demirkol koordinatörlüğünde düzenlediği “3. Mobilya Tasarım” sergisi G Blok Fuaye alanında ziyaretçilerini ağırladı.

İç Mekân Tasarımı Programı öğrencilerine ait mobilyaların bulunduğu sergi, İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Cem Ay tarafından açıldı. Sergi açılışına çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci eşlik etti. İlgili sergi mobilya tasarımı dersi yürütücüsü ve İç Mekân Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda Demirkol koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Sergiye ilişkin Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda Demirkol şu açıklamada bulundu:

“Yapılan bu tarz aktiviteler öğrencilerin özgüvenini artırmak ile birlikte gelecek yıldaki öğrencilerimize de güzel referanslar bırakmaktadır. Bu nedenle biz program öğretim elemanları olarak öğrencilerimizin kendilerini ifade edebildikleri bu tarz aktivitelere büyük önem vermekteyiz.”