İç Mekan Tasarımı

Mobilya Sektöründe Gelişen Teknolojiler

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, İç Mekan Tasarımı Programı mezunu Enes Koç, Mobilya Sektöründe Gelişen Teknolojiler başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

SOLID WORKS programının tanımını yapan Enes Koç, ilgili programın özellikle İç Mekan Tasarımı programı öğrecileri için ve mobilya sektörü için olan önemini vurguladı. Sunumun sonunda öğrencilik dönemini, mezuniyet sürecini, sektör tecrübelerini İç Mekan Tasarımı Programı öğrencileri ile paylaştı. İlgili etkinlikten son derece memnun kalan öğrenciler, etkinliğin çok verimli olduğunu söylediler.

İGMYO İç Mekan Tasarımı Programı olarak Enes Koç'a değerli vaktinden ayırıp öğrencilerimize yapmış olduğu sektör paylaşımları için kendisine teşekkürlerimizi sunarız. Mezun öğrencilerimizi böylesine iyi yerlerde görmekten gurur duymaktayız. Nice Enes'ler görmek dileğiyle.