İÇ MEKAN TASARIMI

DEKONSTRÜKTİVİST MİMARİDE İÇ MEKAN ADAPTASYONU KONFERANSI

12.03.2019 Sal 11:14

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İç Mekan Tasarımı Programı tarafından düzenlenen ''Dekonstrüktivist Mimaride İç Mekan Adaptasyonu'' adlı konferans 11 Mart 2019 tarihinde saat 13.30-15.30 arası G Blok Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Afiş
Mimari bir akım olan dekonstrüktivizm ile ilgili sunum konferans konuğu Y. Mimar Büşra Çiçek tarafında yapıldı. "Dekonstrüktivizm nedir? Dekonstrüktivist Mimari, iç mekan ve mobilya nedir?" Dünyada ve bizim ülkemizde ne boyutta olduğu hakkında bilgi vermek üzere Y. Mimar Büşra Çiçek öğrencilerle buluştu.

Konferansa büyük merak ve ilgi gösteren öğrenciler Y. Mimar Büşra çiçeğe teşekkürlerini sundular. Bunun gibi etkinliklerin kendilerine hem okul hemde sektör hayatlarında çok faydasının olacağını belirttiler.