İç Mekan Tasarımı

Balat Gezisi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı Programı Öğretim Elemanları ve Öğrencileri Düzenlenen Gezide Balat'ı Gezerek İncelemelerde Bulundu.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı Programı  Öğretim Elemanları ve Öğrencileri 17.01.2019 tarihinde düzenlenen gezide Balat'ı gezerek sokak ve meydan konuları üzerinde incelemelerde bulundu. Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda DEMİRKOL, program Öğr. Gör. Hülya ALGUR MARŞOĞLU ile Öğr. Gör. Gözde İLERİ ve program öğrencilerinin düzenlediği gezide, öğrencileri derslerde öğrenmiş oldukları bilgileri yerinde inceleme ve değerlendirme fırsatı bulmaları sağlandı. Gezi sırasında fotoğraf çeken ve eskiz çalışması yapan öğrenciler Balat'ın mimari öğelerini dikkatle incelediler, eleştirdiler. Gezi sonrası bu tarz etkinliklerin kendilerine çok şey kattığını belirttiler.