İç Mekan Tasarımı

2019-2020 eğitim-öğretim yılı oryantasyon toplantısı

2019-2020 eğitim-öğretim yılı oryantasyon toplantısı G-Blok konferans salonunda gerçekleştirildi.

Her yıl düzenlenen İstanbul Gelişim Üniversitesi İç Mekan Tasarımı Programı öğrencileri için hazırlanan tanışma ve oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi. Öğrencilerin hem birbirleri hem de bölüm öğretim elemanları ile tanışmaları amacıyla düzenlenen toplantı sunumu Öğr. Gör. Bülent Okay tarafından gerçekleştirildi.

Ardından program öğretim elemanları İç Mekan Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda Demirkol ve program öğretim elemanları Öğr. Gör. Hülya Algur Marşoğlu, Öğr. Gör. Ahmet Yavuz Şahin ve Öğr. Gör. Gözde İleri sırasıyla öğrencileri üniversite eğitim-öğretim yönetmeliği, bölüm öğrenim içerikleri, staj yönetmeliği ve mesleki kariyer alanlarında bilgilendirdiler.

Öğr. Gör. Bülent Okay "2019-2020 akademik eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza başarılar dileriz" dedi ve ardından toplantı sona erdirildi.