Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü oryantasyon ve tanışma toplantısı düzenlendi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. sınıf öğrencilerimizin, 1. sınıf öğrencileri için hazırladıkları Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü tanışma ve oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin hem birbirleri hem de bölüm öğretim elemanları ile tanışmaları amacıyla düzenlenen toplantıda öncelikle bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Fulya Beteş, Öğr. Gör. Meltem İşler Sevindi, Öğr. Gör. Atilla Akalın ve Öğr. Gör. Sevgi Kavut sırasıyla öğrencileri üniversite eğitim-öğretim yönetmeliği, bölüm öğrenim içerikleri, staj yönetmeliği ve mesleki kariyer alanlarında bilgilendirdiler.

Bölümde ders veren Öğr. Gör. Hülya Ateşoğlu ve Öğr. Gör. Huriye Esra Karatürk'ün de katıldığı toplantı, bölüm 2. sınıf öğrencilerinin hazırladığı ikramlar eşliğinde sohbet edilmesi sonrasında sonlandırıldı.

2018-2019 akademik eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza başarılar dileriz.