İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Halkla İlişkiler ve Tanıtım








 Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Penfest’te


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Çırağan'da düzenlenen PenFest'i ziyaret etti.


İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Medya ve Medya Planlaması dersi kapsamında Türkiye’de ikincisi düzenlenen PenFest’i ziyaret ederek bir festival organizasyonunun ve halkla ilişkiler uygulamasının nasıl yürütüleceğini yerinde görme fırsatı buldu.

‘‘Kalemin Ucunda İstanbul’’ temasıyla Çırağan Sarayı’nda düzenlenen PenFest festivalini öğrenciler, açılışından kapanışına kadar takip ederek analizler ve gözlemler yaptı. Açılışı yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı ve Parker markasının kurucusu George Parker’ın torunu Geoffrey Safford Parker eşliğinde festival açılışı gerçekleşti ve festival boyunca birçok ünlü isim ile söyleşiler ve atölyeler yapıldı. Bu etkinliklere katılan öğrenciler marka imajı, marka yönetimi ve halkla ilişkiler uygulamaları hakkında canlı örneklerle bir araya gelindi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım ikinci sınıf öğrencilerinden Havva Özge Ata ve Damla Sanal festival alanındaki marka sorumlularıyla marka yönetimi bağlamında röportajlar gerçekleştirdi ve organizasyondaki ayrıntıları inceleyerek raporlar oluşturdu. Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör Fulya Beteş, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı Öğr. Gör. Atilla Akalın, Medya ve Medya Planlaması Dersi Koordinatörü Öğr. Gör. Meltem İşler Sevindi, Marka ve Marka Yönetimi Dersi Koordinatörü Öğr. Gör. Sevgi Kavut festival sonrasında öğrencilerin analizlerini ve gözlemlerini dinlediler.


 Galeri