HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM

Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü açıldı

17.12.2018 Pzt 12:06

İstanbul Gelişim Üniversitesi’ nin en eski kulüpleri arasında olan Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü bu yılda açılarak Kulüp Tanıtım Günleri’nde yer aldı.

kulüp
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Fulya Beteş’in danışmanlığını yaptığı kulübün bu yıl ki Başkanı Melike Özsoy oldu.

Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri G Blok İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu ve A Blok Rektörlük binalarında geçtiğimiz hafta kulüp tanıtım standı açtılar.

Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü tanıtım standına ve projelerine destek ve ilgilerinden dolayı tüm öğrencilerimize ve üniversite çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz.