İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Grafik Tasarımı







 Program Başkanının Mesajı




Program başkanının mesajı
 
Sevgili Öğrenciler:
Çevremizde gözle algıladığımız her şey bir tasarımın sonucudur. Sözcüklerden daha çok görsellerin kullanıldığı günümüzde “görsel ile ifade” insanlar arasındaki ortak bir dil olarak görülmektedir. Unutulmamalı ki farklı dili konuşanlar dahi görsel araçlar yoluyla anlaşabilmektedirler. Grafik Tasarımı içerisinde hem yazı, şekil, çizgi hem de renk öğelerini bir arada barındırmaktadır.
Meslek yüksekokulumuzda 2 yıl, 4 dönemlik ön lisans eğitimi süresi içeresinde programımızda amacımız gelişmekte olan teknoloji, zorlaşan iş piyasasını karşılayan donanım ve sanatsal becerileri açısından yetkin bireyler yetiştirmektir. Hazırladığımız programlar, alanında uzman kadrolarımızla öğrencilerimize sanat, sosyal bilim dersleri ve atölye çalışmaları ile uygulamaya yönelik beceriler kazandırılmaktadır. Meslek yüksekokulumuz bu amaçlara ulaşmak için gerekli teknik donanım, atölye, laboratuvar, MAC, fotoğraf ekipmanları vb. görsel araç ve gereçler açısında en iyi donanıma sahiptir.
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım programı olarak sizleri Programımızın kıymetli öğrencileri olmaya davet ediyor, mezun öğrencilerimize mesleki hayatında sonsuz başarılar diliyorum.
Sevgilerimle.
 
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa GÜNAY
    Tasarım Bölüm Başkanı
 Grafik Tasarım Program Bşk.