İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Grafik Tasarımı








 “İş Bankasi İftiharla Sunar” Afiş Sergisi Ziyareti


İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Grafik Tasarımı Programı öğrencileri ile Türkiye İş Bankası Müzesi’nde açılan “İş Bankası İftiharla Sunar” Geçmişten Günümüze İş Bankası Reklam Afişleri Sergisi ziyaret edildi.


İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Grafik Tasarımı Programı Öğr. Gör. Bülent OKAY önderliğinde organize edilen etkinlikte öncelikle uzman bir rehber eşliğinde Türkiye İş Bankası Müzesi gezildi. Cumhuriyetin ilanı ile birlikte tarihsel bir yolculuğa da çıkarılan öğrencilere, teknolojinin gelişimiyle birlikte bankacılık sektöründe yaşanan gelişmeler, atılan adımlar anlatıldı.
 
Türk Reklamcılık Tarihi’nin güzel bir derlemesi sayılabilecek sergide öğrenciler reklamın uygulanma aşamaları ve bir reklam filminin çekimi esnasında çekim arkasında neler yaşandığını görebilme imkanı yakaladılar. Bunun yanı sıra derste gördükleri İhap Hulusi GÖREY, Eli ACIMAN gibi reklamcılık duayenlerinin çalışmalarının orjinallerini inceleyerek reklamcılığın günümüze gelene kadar teknolojinin etkisiyle geçirdiği dönüşümleri net bir şekilde görebildiler.

 Galeri