İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Gıda Teknolojisi








 BAHAR DÖNEMİNE BAŞLARKEN


2018-2019 akademik bahar dönemi 4 Şubat 2019'da başladı. Sevgili öğrencilerimize başarılı bir dönem olmasını dileriz.


Yeni başlangıçlar her zaman umudun zirve yaptığı anlar olmuştur. Henüz içerisine yeni girdiğimiz 2019 takvim yılı gibi yeni bir akademik dönemin de başlangıcına ulaşmış bulunuyoruz. Gıda Teknolojisi programı sevgili öğrencileri hayatın içinden olan bu değerli mesleğe bir adım daha atabileceğimiz rengarenk dersler ile yine birlikteyiz.

Yaşamın binbir renkle uykudan uyanmaya başlayacağı bu bahar döneminde, İGÜ Gıda İşleme Bölümü, Gıda teknolojisi programı ile yepyeni dersler, teknik geziler, fuar ziyaretleri ve orjinal AR-GE çalışmalarına hazır mısınız? Başarılarla dolu mükemmel bir dönem geçirmek dileği ile... :))