İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Elektrik








 2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi 4 Şubat Pazartesi Günü Başlıyor


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Elektrik Programı Program Başkanı Sn. Öğr. Gör. Erdem ŞANLI'nın Dönem Açılış Mesajı


Değerli Elektrik programı öğrencileri, 2018-2019 eğitim öğretim yılı Bahar Dönemine başlamanın mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu kalifiyeli ve alanında yetkin Elektrik teknikerlerinin mezun olacağı 2. Sınıf öğrencilerimiz ve bu mezuniyete bir adım daha yaklaşan 1. Sınıf öğrencilerimiz vatanına milletine faydalı, çalışkan, saygılı ve üretken bir birey olma hedeflerine ulaşmak için derslerinize bir önceki döneme oranla daha gayretli , özenli ve istekli çalışacağınıza inanıyor ve sizlere başarılar dileyerek sevgilerimizi sunuyoruz.  

2016 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan Elektrik programı ilk öğrencilerini , 2018 yılında mezun vermiştir, çeşitli kamu ve özel sektörde çalışma imkanı bulan öğrencilerimiz bu heyecanlarını bizimle paylaşarak sevinçlerine ortak ettiler, bu dönem ikinci mezunlarımızı  verme heyecanına şimdiden başladık ve bu heyecan her sene katlanarak devam edecektir. Tüm öğrencilerimizin en iyi kurumlarda istihdam edilerek, ülkemize faydalı bir çalışan olma temennisi işimize olan bağlılığımızı artırmış ve işimizin doğası olarak hem kendimizi hem de öğrencilerimizi, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ülkemizin ve dünyanın büyük bir sorunu hale gelen elektrik ve enerji alanında ki hızlı gelişmeleri onlarla paylaşarak ve uygulayarak hem teorik hem de uygulama becerilerinin gelişmesine olanak sağlamıştır. Alternatif enerji kaynaklarına duyulan ihtiyacın her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu öğrencilerimize anlatarak bu alan üzerinde kendilerini geliştirmeleri fikrini her daim vurgulamış bulunmaktayız. Bu duygu ve düşünceyle yeni dönemde öğrencilerimizin sunacakları yeni fikirler doğrultusunda gerekli destekler ve laboratuvarlarımız sayesinde yeni projeler tamamlanacaktır. Umudumuz ve inancımız her zaman genç beyinler ve yeni fikirlerle beraber olacaktır.

Elektrik Programı akademik kadrosu olarak, İstanbul Gelişim Meslek Yüksek Okulunun  kıymetli Akademisyen Hocalarının 2018-2019 Bahar döneminin sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.