Deniz ve Liman İşletmeciliği

"Hedef 2023`te 1 Milyon Amatör Denizci" projesine katılıyoruz.

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023`e 1 milyon ADB (Amatör Denizci Belgesi) verilmesi projesi başlamış olup, ücretsiz temel eğitim programı ilgili Liman Başkanlıklarında açılmıştır.

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olan 2023'e kadar T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca ulaşılmak istenen 1 milyon amatör denizci belgesi projesi Ekim ayı sonunda başlamıştır. İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı olarak gerek öğretim elemanlarımız gerekse öğrencilerimiz ile projeye ciddi bir katılım sağlanmış olup; ilgili teorik, uygulamalı ve elektronik ortamda verilen eğitim programları büyük oranda tamamlanmıştır. Amatör denizci sınavına katılma hakkı elde eden tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.