Bilgisayar Teknolojisi

Hayalindeki meslek için her zaman yanındayız!

Sevgili öğrenciler,

Bilgisayar Teknolojisi programı özel şirketler, kurum ve kuruluşlara ağ ve sistem yönetimi alanında eğitilmiş, deneyimli personeller yetiştirir. Programımız öğrencilerimizi sadece bilişim ve ağ üzerinde bilgi tüketicileri değil, ülkemizde bu alanda sözü geçen bilgi üreticileri yetiştirmeyi misyon edinmiştir. Çağımız gereği artık bilgi her yerde, anında ulaşılabilir. Ancak sizlerde farkediyorsunuz ki artık bilgiyi özümsemek değil bu bilgiden pragmatik yani faydacı projeler, yenilikler üretmek önem arz etmektedir. İnanın hiç zor değil. Programımızda alanında deneyimli hocalarımız sizlere nereden başlayacağınız, nereye varacağınız hususunda her zaman danışmanlık edecektir.

Sizler yapabileceğinize inanın, bizler inancınızı kaybetmemeniz için her zaman yanınızda olacağız.
Sevgiler.

Öğr. Gör.Murat Taş