Bilgisayar Teknolojisi

“Tercih yaparken akreditasyona dikkat edin”

Uluslararası akreditasyona sahip bir programdan mezun olanların uluslararası geçerliliğe sahip diplomaya sahip olacağına vurgu yapan Prof. Dr. Burhan Aykaç “Aday öğrenciler Türkiye’de hangi üniversitenin hangi programlarının akredite edilmiş olduğunu tercih kitapçığında bulabilirler. Tercih yaparken dikkat etmeleri gereken bir husus.” dedi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin (İGÜ) Online Tanıtım Günleri kapsamında düzenlediği canlı yayının konuğu İGÜ Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç oldu. Üniversitenin sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen yayının moderatörlüğünü ise İGÜ Akreditasyondan ve Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş yaptı. Canlı yayın esnasında aday öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Rektör Prof. Dr. Burhan Aykaç, üniversitenin sahip olduğu uluslararası akreditasyonlardan, Covid-19 salgını süresince attıkları adımlara kadar birçok konuda bilgilendirdi.
Haberin ayrıntıları için tıklayınız.