Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon

Bütünleme Sınavları Başladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Program Başkanı Öğr. Gör. M.Semih Özşahin bütünleme sınavları hakkında açıklamada bulundu.

Öğr. Gör. M.Semih Özşahin, "2019-2020 öğretim yılı bahar dönemini geride bırakmış bulunmaktayız. Yaşanılan bu zorlu dönemde final sınavlarında başarısız olmuş ve bütünlemeye kalmış öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz. 29.06.2020 Pazartesi günü saat 09:30 da başlamış olan bütünleme sınavlarımız 04.07.2020 Cumartesi gününe kadar (Cumartesi dahil) devam edecektir. Bu süreçte öğrencilerimizin sınavlarında dikkatli olmalarını, aceleci davranmayıp soruları dikkatli okumalarını tavsiye ediyoruz. Öte yandan final uygulamasından kalmış öğrencilerimiz için de bütünleme uygulama teslim aktivitesi oluşturulmuştur. Bütünlemeye katılacak bütün öğrecnilerimizin sınavlarını ve proje teslimlerini son güne bırakmadan ivedilikle halletmelerini tavsiye eder, sınavlarınızda başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.