Bankacılık ve Sigortacılık

Pandemi sürecinde öğrencilerimizle buluştuk

05.06.2020 tarihinde öğrencilerimiz ve program hocalarımızın katılımı ile çevrimiçi toplantı gerçekleşti.

Toplantının ilk kısmında  sosyal sorumluluk kapsamında "İklim Değişikliği" konusu ele alındı.   İstanbul Gelişim Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serdar Orhan, iklim değişikliklerinin nedenlerinden ve zararlarından bahsederken, Bankacılık ve Sigortacılık Program Başkanı  Öğr. Gör. Mustafa Kerem Börü ise iklim değişikliğinin dünyadaki etkisini ve tüm ülkelerin yapması gerekenlerini  değerlendirdi. Program hocalarımızdan Öğr. Gör. Duygu Çellik ve Öğr. Gör. Hidayet Yıldız iklim değişikliğinde bireylerin sorumlulukları ve yenilenebilir enerjinin öneminden bahsederek, bu konuda öğrencilerimizde farkındalık sağlanmaya çalışıldı.

Toplantının ikinci kısmında program öğrencilerinin final sınavları, yaz stajı ve diğer konularla ilgili soruları program hocaları tarafından cevaplandırıldı. Pandemi sürecinde ayrı kaldığımız öğrencilerimizin her zaman yanlarında olduğumuz ifade edilerek toplantı son buldu.