Bankacılık ve Sigortacılık

Bankacılık ve sigortacılık programı İGÜ Instagram canlı yayınında tanıtıldı

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdürü İsmail Cem Ay’ın moderatörlüğünü yaptığı Instagram canlı yayınında Bankacılık ve Sigortacılık Programı, Program Başkanı Mustafa Kerem Börü tarafından tanıtıldı.

İGÜ instagram canlı yayınında bankacılık ve sigortacılık program başkanı Öğr. Gör. Mustafa Kerem Börü, programın iki farklı uzmanlık alanını kapsadığını program müfredatının sadece bankacılık ve sigortacılık alanlarıyla ilgili dersleri barındırmadığını alan dışı seçmeli derslerinde var olduğunu vurguladı.

İki yıl içerisinde teorik olarak verilen bilgilerin zorunlu staj ile uygulamalı hale geldiğini ifade eden Mustafa Kerem Börü, sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak adına öğrencilerin güncel bilgilerle donatılarak mezun olduklarında sektörde yer alacak yetkinliğe sahip olacağını ifade etti.

Aday öğrencilerimiz ilgili tanıtım videosu kayıtlarına üniversitemizin sosyal medya hesaplarından ulaşabilir.