İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programında ‘İyi Bir Yönetici Nasıl Olunur?’ İsimli Konferans Gerçekleştirildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi meslek yüksekokulu aşçılık programı tarafından düzenlenen ‘İyi bir yönetici nasıl olunur?’ konulu konferansa Doubletree by Hilton Avcılar bünyesinde Executive Chef olarak çalışan Sn. Bayram YILMAZ ve Doubletree by Hilton Avcılarda Yiyecek İçecek Müdürü olan Sn. Barış ÖZKAN konuk olarak katıldı.


Öğr. Gör. Hakan GÖRÜR hocamızın düzenlediği 127 öğrencimizin katıldığı konferansta, konuklarımız Bayram YILMAZ ve Barış ÖZKAN tarafından; yiyecek-içecek sektörü içerisinde önemli bir yere sahip mutfak ve servis departmanlarına ilişkin genel bilgiler verilmiş ve bölümler arası ayrılmaz ilişkiler detaylı olarak anlatılmıştır. Sektörde deneyimli yöneticiler, “İyi yönetici kimdir?”, “İyi bir yönetici nasıl olunur?” ve “İyi yöneticinin taşıması gereken nitelikler nelerdir?” konuları üzerine geleceğin yöneticileri olacak öğrencilerimiz ile değerli bilgilerini paylaşmışlardır.