İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Öğrencileri ‘Yedikleriniz Davranışlarınız Olur, Tadım Koçluğu’ Konferansına Katılım Sağladı


İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü hocalarından Öğr. Gör. Elif Zeynep ÖZER hocamızın düzenlemiş olduğu ‘Yedikleriniz Davranışlarınız Olur, Tadım Koçluğu’ konulu etkinliğe Aşçılık programından 49 öğrenci katılım sağladı.


Radisson Blu Otel’de Executive Chef, Sn. Uğur GÖMEÇ ve Bein Gurme, Master Chef, Sn. Deniz ORHUN’un katkılarıyla gerçekleştirilen konferansta, yediklerimizin insan davranışları üzerindeki rolü ve etkileri ile günlük hayatta yediklerimizin yaşantı üzerindeki etkileri anlatıldı. Etkinlikte aynı zamanda aşçılık mesleği ile ilgili görüş ve öneriler üzerine açıklamalar yapıldı.