Öğrencimiz Amar Furkan ERTAŞ Ticaret Bakanlığı Tarafından Düzenlenen Tasarım Yarışmasında Seçici Kurul Özel Jüri Ödülüne Layık Görüldü

Ticaret Bakanlığı tarafından gençlerimizin düşünme becerilerinin gelişmesine ve tasarımcı kimliğinin güçlenmesine yardımcı olmak, yapmış oldukları eserleri vasıtasıyla toplumu bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak amacıyla 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde “Tüketici Hakları” konulu, Afiş Tasarım Yarışması düzenlenmiştir.

Yarışmaya katılım sağlayan Grafik Tasarımı programı öğrencimiz Amar Furkan ERTAŞ’a ait tasarım seçici kurul özel jüri ödülüne layık görülüp sergilenmeye değer eser olarak seçilmiştir. Ödüle layık görülen tasarım aşağıda yer almaktadır. Öğrencimizi tebrik ederiz.

öğrenci ödül